S’mores van de BBQ
Afgelopen weekend hadden we een familiefeestje en daar had ik S’mores van de BBQ gemaakt. Niet zomaar S’mores, maar hele speciale: S’mores met Karamel zeezout mmmm
Ingredienten
180 gr Tony's Chocolonely karamel zeezout (1 reep)
265 gr Marshmallows (1 zak)
Theebiscuits (ong 15 stuks)
Benodigdheden
BBQ
Ovenschaal
Stap 1 Voorbereiding
Pak een skillet of schaal die in de oven mag. Vul de bodem met marshmallows. Breek vervolgens de chocolade in stukjes en verdeel deze bovenop de marshmallows.
Steek de BBQ, met deksel, of oven aan en zorg dat deze rond de 200 graden is.
Op de foto zie je dat ik de koekjes erin had zitten, maar deze had ik bij nader inzien beter er achteraf pas in kunnen steken. Doe dit dus niet voordat het in de oven/BBQ gaat. Dat voorkomt ook zwarte randjes ;-)
Stap 2 Bereiding
Zet de skillet / ovenschaal vervolgens in de BBQ (met deksel) of oven. Na ongeveer 10 a 15 minuten is alles mooi gesmolten. Steek de biscuitjes vervolgens in de gesmolten marshmallows en serveer het geheel uit.
Smakelijk eten!