Franse Kipfilet met Mosterd
Franse Kipfilet met Mosterd, klinkt niet echt lekker eigenlijk. Ik weet ook niet goed hoe ik het moet noemen. Mosterd klinkt frans, maar doet de smaak eigenlijk te kort. Het is een heerlijk gerecht, die niet smaakt naar alleen mosterd. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens snel gemaakt is!
Ingredienten
1 Rozenmarijn (takje)
2 teentje Knofloojk
1 eetlepel Mosterd
1 eetlepel Olijfolie
300 gr Kipfilet (haasjes)
Benodigdheden
Gripzakje
Knoflookpers
Stap 1 Meng alle ingredienten
Meng de kipfilet, mosterd, olijfolie, knoflook (gepest) en rozemarijn in een gripzakje. Leg het geheel in de koelkast voor minstens een uur.
Stap 2 Bereiden
Haal alles uit het zakje en pluk de rozemarijn ertussenuit, dit brand snel aan in de pan en geeft dan een sterke (vieze) smaak af. Bak alles in de pan en wacht op een licht krant korstje. Daarna kun je al lekker eten!
Smakelijk eten.