Paas(Eitjes) Fudge Recept • BuikjeRond.nl
Menu
 

Paas(Eitjes) Fudge

30 min + 2 uur koelkast 6 personen 0 x favorieten
Paas Fudge

Speciaal om deze paasdagen door te komen een leuk en simpel bakrecept.

Ingredienten

200 gr Melkchocolade

200 gr Pure chocolade

65 gr Roomboter (ongezouten)

150 gr Dragee-eitjes

Snufje Zout

397 gr Gecondenseerde Melk (1 blik)



Stap 1 Bereiding

Pak een pan met kokend water en zet daar een RVS kom op om de chocolade au bain-marie te smelten. 

Voeg zodra de chocolade is gesmolten de boter toe in de kom en meng het goed door. 

zodra de boter helemaal is gesmolten voegen we als laatste stap de gecondenseerde melk toe in de kom. Roer alles goed door tot een mooi glad mengsel. Als laatste een snufje zout en de kom mag van het vuur. 

Stap 2 Voeg de dragee-eitjes toe

Voeg ongeveer 2/3e van de eitjes toe in het mengsel en roer voor de laatste keer door. 

Vet een ovenschaal van ongeveer 20x20cm in met een wat boter en stort het mengsel erin. 

Duw de laatste eitjes erin en je bent bijna klaar 

Stap 3 Opstijven

Laat het mengsel minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Zelf heb ik het 3 uur laten opstijven. 

Smakelijk Eten!

Beoordeel dit recepten